Bloggaren från ”hur bra som helst” – Hanna Göransson – har släppt en kokbok som heter Friendly food (mat utan gluten, socker och mjölk). En kokbok som är en riktig klokbok med massor av bra recept.

Jag gillar mycket med Hanna trots att jag aldrig träffat henne. Hon håller väldigt hög integritet på sin blogg – och verkar störtcool. Till exempel så beundrar jag henne för den lilla detaljen att hon inte sa ett ord om hennes kokbok förrän den var klar och redo att köpas. Så väldigt obloggskt och därför så uppfriskande annorlunda. Här kan du se Hanna på TV4 Nyhetsmorgon!

Det recept från Friendly food som jag blev allra mest sugen på är pizza. Men nu ska jag spendera resten av kvällan med att sitta och lusläsa boken och vika massor med hundöron! Det exemplar jag har är ett recensionsex men här finns mer info om Friendly food.

En till imponerande grej med den här kokboken, precis som med kokboken ”Jills mat”, är att Hanna står bakom såväl recept som fotografi som formgivning. Extra creddigt tycker jag!

Ni har väl koll på min podcast Träningsglädje TALKS förresten? Tidigare ikväll släpptes ett nytt avsnitt: jag diskuterar det här inlägget med terapeuten Maria Idänge som sa riktigt bra saker. Readly är podsponsor – här kan du också läsa en massa tidningar gratis!

[insert]hanna göransson friendly food hur bra som helst blogg[/insert][insert] hanna göransson friendly food hur bra som helst blogg[/insert][insert] hanna göransson friendly food hur bra som helst blogg[/insert]

0