Dra mig baklänges och i en skottkärra och allt det där. Om ni kan tänka er något som är så ljuvligt gott som len, krämig choklad som liksom fyller hela själen och kroppen med en känsla så som ljuv musik skulle smaka om det var en smak och som skickar skuttande fyrverkerier till hela systemet – fast detta är inte choklad – ja, då har du precis föreställt dig hur rosa nötsmör smakar.

Först tyckte jag att det smakade glass. Gräddig, len och mjuk glass. Fast inte kallt.

Äsch, jag kan försöka beskriva hur mitt rosa nötsmör smakar i evigheter men ändå inte ens komma i närheten, så det är lika bra att ni provar att göra det själva. Receptet kommer från Friendly food som jag redan hyllat. Såhär gör du:

1.

Lägg 2 dl cashewnötter i en matberedare/mixer och mixa i typ 10 minuter tills det blivit ett smör.

2.

Blanda i 1 dl frysta hallon och ett uns vaniljpulver och mixa lite till.

3.

Klart!

4.

Ja, jag lovar – det är klart!

[insert]pink nut butter[/insert][insert]

pink nut butter labelled[/insert][insert]

pink nut butter[/insert]

0