If you want your blog to be your business you have to treat your blog like your business. Det är ett av mina bästa citat kopplat till yrket som influencer och om man vill ha bloggen som något större än enbart en hobby.

I maj 2018 har den här bloggen rullat i 12 år. TOLV. Hur jäkla galet häftigt är inte det. Den har gått genom olika faser. Sett rätt olika ut under årens lopp. Och jag har varit väldigt olika. För vem är egentligen statisk under tolv år.

Förra veckan var jag på konferens med Influencers of Sweden, där jag sitter i styrelsen, på Scandic Downtown Camper. Jag var ansvarig för var vi skulle hålla hus och valde Downtown Camper medvetet. Det är ett nytt koncept med mycket camper-känsla i detaljerna. I vårt konferensrum hade vi rep i taket. Och vi satt runt ett enormt runt bord.

I lobbyn hänger kajaker och där står massa skateboards och vill man så är man med på deras aktiviteter när man har tid. Det finns så mycket att säga om Downtown Camper men mest måste du nog uppleva det själv. Gå dit på lunch, på after work, boka konferenslokalen där eller bo över en eller flera nätter.

Runt det här stora bordet satt styrelsen i Influencers of Sweden och pratade framtid.

Så skönt med elluttag överallt! Jag är ofta ute och reser och wifi är det inte längre problem att få tag på – men el. Elluttag är nya bristvaran! Detta rum var därför som en dröm.

Konferensen varade under två hela dagar men jag var med på plats under den första dagen. Dag två var jag tvungen att åka tillbaks till Åre och då hade jag resten av styrelsen i lurarna medan jag deltog via Skype. Det övergripande temat på diskussionerna var utmaningar och utveckling. Ungefär det som jag tänker att exakt allting handlar om oavsett vad det gäller. Och vad jag vill fråga dig om.

När jag var som mest aktiv med min podcast Träningsglädje TALKS (som fortfarande uppstår lite nu och då) så var frågeavsnitten de absolut mest lyssnade. Stora och små frågor som rörde mig där jag pratade om det ni var nyfikna på.

Sedan skrev jag det här inlägget som var väldigt intressant och underhållande och som innehöll era uppfattningar om mig – och hur sanna de egentligen var.

Nu är jag nyfiken på dina funderingar igen. Har du en enkel fråga så ställ den! Undrar du över något större – formulera det så ser jag fram emot att fundera på det, och dela med mig av mina tankar. Vill du att jag ska skriva om något alldeles särskilt? Shoot – låt mig veta!

Jag ser fram emot att ni blandar högt och lågt. En mix av sådant som kanske inte är så allvarligt, men kul ändå, och sådant som utmanar och är vågat. Ni är ju ändå världens bästa läsare och just detta ställe är min favoritplats på internet!

12