I augusti kan du åka på årets bästa löparresa. Kanske till och med ditt livs löparresa! För vad sägs om att vakna på morgonen, dra isär gardinerna och se ut över alptopparna i Gasteinerdalen. Och att veta att där ute någonstans ska du springa idag!

Den 22-29 augusti anordnar STS Alpresor återigen sin populära löparresa till Bad Gastein och jag tycker att du ska åka med; antingen solokvist – eftersom du garanterat kommer att träffa andra på resan – eller så drar du med partner eller kompis och tillsammans hittar ni äventyret i alperna.

Löparresan är till för alla oavsett mängd i benen eller snabbhet i fötterna. Eftersom ni är många kommer ni delas upp i olika grupper beroende på fart och rundorna anpassas i längd.

På eftermiddagarna samlas alla på after run på Silver bullet bar och snackar om dagens upplevelser. Förra gången jag var med hade ungefär hälften av deltagarna åkt med på egen hand och alla hittade nyfunna vänner att ha roligt med!

Med på resan finns min sambo som löpcoach och som nu blivit något av en Bad Gasteinveteran eftersom han varit där många gånger och har koll på stigarna och de fina ställena att springa på. Men, när det gäller alperfarenhet så går inget upp mot Adam som också är en ledare och dessutom en riktig bergsget. Han har jobbat i Bad Gastein i många år och det han inte vet om denna alppärla är inte värt att veta.

På plats finns också ledare från Friskis & Svettis som kör pass med fokus på core, yoga och stretching.

Under veckan kan du prova på plagg och produkter från Craft Sportswear (till exempel den nya kollektionen för terränglöpning) och Salomon (trailskor och smidiga löparryggsäckar). Och ja – såklart – ingår det goodiebag på den här resan!

De flesta bor på Ski Lodge Reineke som är ett fräscht och snyggt hotell i dalgången – här äter du en stadig frukost om morgnarna och tre rätters middagar om kvällarna. Luncherna brukar de flesta äta tillsammans på bra ställen runtom i dalen där löprundan avslutas. Det är hur mysigt som helst – och du, se till att beställa in den särskilt goda flädersaften som finns i de små hytterna på bergens sluttningar.

> Här kan du läsa om resan – och boka!

> Här är programmet dag för dag

> Såhär ser Ski Lodge Reineke ut

Använd koden CRAFT när du bokar så får du 600 kr rabatt – dessutom får du en funktions t-shirt från Craft!

alpresor_01

 

0