Har ni sett väderprognosen för nästa vecka? Det ser ut att bli sommar på riktigt! Ni vet, de där dagarna som vi drömde om när vintern drog som kallast och vädret var som jävligast. De dagarna då vi klädde oss i lager på lager och räknade ner tills dess att vi bara kunde dra på oss ett linne och känna värmen av svettdropparna på axeln. De dagarna kommer nu.

Minns du hur fartvinden nuddade huden på underbenen under de riktiga sommardagarna förra året? Minns du solens strålar på bara armar? Minns du doften av solbränd skog och rykande het asfalt? Visst kittlar det lite i magen när du tänker på det. De milda dofterna, hjärtat som slår i takt med stegen och löparskorna som alltid står redo i hallen.

Jag älskar den rika luften från de sommarregn som vi haft utanför fönstret, kylan som gjort det enkelt att andas och den svala morgondoften som väcker mig varje morgon. Men jag längtar efter snabba pass i solgass och att det ska rinna längs med ländryggen. Att inte kunna komma hem snabbt nog för att hälla upp ett stort glas vatten eller kasta sig ut från bryggan efter de sista löpstegen.

Och jag längtar efter tunna kläder med mycket sommarkänsla.

Tillsammans med Craft tävlar jag ut en outfit till dig som känner igen dig i allt det där ovan. Ett par Joy 2-in-1 shorts och ett Joy singlet kan bli dina lagom till den allra härligaste sommarvärmen.

För att vinna; gå in på den nya sajten och webshoppen craftsportswear.com  och ge exempel på en person eller ett lag som Craft Sportswear sponsrar – och berätta vilken färg på Crafts jackor i webshoppen som du tycker är allra snyggast.

Lämna svaren i en kommentar nedan – på torsdag 2 juli drar jag en vinnare som meddelas via mail. Killar kan också vara tävla, men vinner en outfit för herr såklart.

Craft är också med som partner till den här löparresan – missa inte!

[insert]craft running[/insert] Joy 2-in-1 shorts och Joy singlet – från Craft Sportswear

Inlägget är skrivet tillsammans med Craft

0