Minns ni det här inlägget? Kanske minns ni till och med när jag var med och sprang i alperna för något år sedan? Det var i augusti 2013 men känns som alldeles nyss. Det jag minns allra mest från den resan var:

> när vi efter första dagen körde löpteknik och lite sådant på en rätt platt väg och till sist avslutade vi med fri fart uppför en backe till en restaurang med imponerande utsikt över alperna, och så beställde vi alla in mat och glass och hade det sjukt jäkla bra!

> när ena gruppen sprang uppför berget medan några andra av oss tog kabinbanan upp, och så satt vi där på bergskammen efter en löprunda på toppen och blickade ut överalltihopa och det gick liksom inte att ta in.

> när vi sprang veckans längsta pass och verkligen fick vara med om allt; gräsklädda sluttningar, höjdmeter en masse, många små hyttor där vandrare (och löpare) kunde äta och fika och stället som vi själv stannade på med den magiskt goda flädersaften (”hollersaft”).

> när vi faktiskt sprang nerför också, och passerade skogsgläntor och vattenfall.

> nattlöpningen med pannlampor en av kvällarna – en fantastisk runda med sköna kilometrar som gick lätt, lätt utför.

> eftermiddagarna på Silverbullit dit folk kom och gick som de ville men som var den självklara mötesplatsen. Här drack vi radler eller cola och hade det så himla, himla bra.

> det här långpasset på 19 km, så himla magiskt fint! Dessutom platt och varje ny sväng eller krön bjöd på ett nytt vykort.

> de sköna sängarna på Ski Lodge Reineke. Behöver jag säga mer?

> att det var så varmt och skönt och takterassen där vi hängde och och sov eller solade.

> att alla verkligen var med; snabba löpare, nya löpare, mor och döttrar, kompisgäng, tjejer från norr och killar från söder och verkligen alla åldrar.

Här är mer information om resan – med koden CRAFT får du 600 kr rabatt och dessutom en funktions t-shirt från Craft. På plats i alperna kan du testspringa i kläder och skor från Craft och Salomon och dessutom väntar en goodie bag på dig!

[insert]alpresor_02[/insert]

0