Idag tog jag med mig Annika och åkte till Krok i Kall, strax utanför Åre, där vi skulle rida Haflinger. Solen sken, himlen var strålande blå, det var några plusgrader i luften och alldeles vindstilla. Fantastiskt magiskt väder oavsett aktivitet, men kanske alldeles perfekt för en tur på häst.

Eva-Lis och Lennart som driver ”Tur med Haflinger” tog hand om oss på ett alldeles fantastiskt vis och jag vill så himla gärna åka dit och rida igen! De sex hästarna som finns på gården är så fantastiskt fina allihopa och jag fick rida Steen som tydligen är fotomodell.

När vi kom dit fick vi kaffe och fika och så satt vi och pratade en stund, om deras verksamhet och om våra resor och så en massa om hästarna såklart. Sedan fick Annika en gedigen snabbutbildning och mer pedagogisk person än Lennart har jag inte sett maken till. Han fick Annika, som är helt nybörjare, att göra diverse cirkuskonster på Steenson i boxen så att hon skulle känna sig säker på hästen när vi väl kom ut.

Det var isigt under nysnön så vi tog varje tillfälle att rida rätt ut i skogen. Hästarna var säkra på fötterna och vi satt tryggt i sadeln. Det var en sådan himla bra dag helt enkelt!

Efter ridningen tog vi en kämpig promenad i djupsnön omkring Suljätten. I somras gick jag uppför det konstiga berget som lockar till toppstigning.

Klart bra lördag! Precis som förra veckan då den såg ut såhär när vi åkte skidor till Huså. Vilket lördagsväder Åre bjuder på!

[insert]suljätten honda[/insert]

[insert]haflinger krok åre 011[/insert]

[insert]haflinger krok åre 010[/insert]

[insert]haflinger krok åre 001[/insert]

[insert]haflinger krok åre 012[/insert]

[insert]haflinger krok åre 003[/insert]

[insert]haflinger krok åre 007[/insert]

0