Lördagsvädret i Åre fortsätter. Efter en sådan här lördag, och sedan en till – så var det dags igen igår. Solen sken och himlen var blå och det var perfekt vårvinter: typisk lördag i Åre med andra ord!

Jag och Katta började dagen med lördagsfrukost och medan parkeringen i Ullådalen fortfarande bara var halvfull så tog vi ut längdskidorna på en tur i riktigt klisterföre. Ingen av oss hade något som helst fäste men vad gjorde det; vi hade sol på näsan och fjälltoppar i alla riktningar!

På vägen hem stannade vi förbi på bageriet och köpte bröd och kanelbullar och så fyllde vi termosen med kaffe och åkte iväg på utflykt och jag är nöjd med att jag inte en enda gång fyllt Hondan med bensin utan faktiskt alltid kommit ihåg att det är en diesel.

På en is som badade i solsken stannade vi och bredde ut filt och tänkte att såhär bra skulle man ha det, och precis så hade vi det. Några meter bort pimplade ett gäng farbröder med skägg upp fjällröding.

När eftermiddagen övergick i kväll kom vi hem och duschade och öppnade bubbel och jag satte på läppstift och så promenerade vi till Vinbaren för lördagsmiddag. En sådan himla bra dag!

Eftersom det är söndag serverar Åre ett annat slags väder; men vad gör väl det. Solkontot är påfyllt och i kaminen sprakar elden.

[insert]frukost i åre 01[/insert][insert] frukost i åre 02[/insert][insert] sara hazel åre[/insert][insert]grädda åre[/insert][insert] hazel 01[/insert][insert] honda civic[/insert][insert] sara duved 01[/insert][insert]katta åre 03[/insert][insert]häggsjön åre 01[/insert][insert] häggsjön åre 02[/insert][insert] häggsjön åre hazel[/insert][insert] katta häggsjön 03[/insert]

0