Jag gillar det här med att fiska i Norge överraskande mycket. Varje gång draget sjunker under ytan är det som att skrapa en Trisslott. Stämningen är förväntansfull hela tiden!

Första dagen blev det inte så mycket napp alls men igår hände det massor. Mest adrenalin kände vi när det började cirkulera ett gäng pigghajar runt vårt drag. Vi fick upp några av dem, men släppte iväg dem igen eftersom de är fridlysta (i Sverige). Annars har vi mest fått sej, torsk och makrill.

Sula rorbuer og havhotell fiskeSula rorbuer og havhotell fiskeSula rorbuer og havhotell fiskeSula rorbuer og havhotell fiskeSula rorbuer og havhotell fiskeSula rorbuer og havhotell fiskeSula rorbuer og havhotell fiskeVi brukar komma ut runt klockan 10 om dagarna, och igår var det så fantastiskt väder att jag aldrig ville åka hem. Det var alldeles stilla på havet, sådär så att vattenytan ser alldeles oljig ut eftersom den är så lugn.

Just igår kom vi hem med båten runt klockan 21, och med lite efterarbete (fiskarna ska filéas och allt sådant där) blev det middag först klockan 23.30. Men det var det värt. Vilken kväll vi hade där ute på havet. En sådan där typ av kväll som man minns länge, länge.

Det bästa av allt är att idag får vi fiska igen! Men först, frukost med nybakat bröd och riktigt fylligt kaffe!

Sula rorbuer og havhotell fiskeSara Rönne Sula rorbuer og havhotell fiskeSula rorbuer og havhotell fiskeSula rorbuer og havhotell fiskeSula rorbuer og havhotell fiskeSula rorbuer og havhotell fiskeSula rorbuer og havhotell fiske

11