Jag haffade Sofie Lantto igår och vi tog en tur till Tännforsen. Just Tännforsen, som är Sveriges största vattenfall, är utsedd av tidningen Bicycle till en av de finaste rundorna för landsvägscykling runt omkring Åre. Andra bra tips när du ska cykla landsväg här är att cykla till Vålådalen och runt Alsen. Min personliga favorit är att cykla på ena sidan om Kallsjön, också kallad Panoramavägen, och uppleva Sveriges vackraste baksida.

Att cykla är att känna enorm frihet; och när jag lyssnar på samtalet med Sofie i det senaste podavsnittet av Träningsglädje TALKS, min pod om träning och hälsa så beskriver hon vad tjusningen med cykling är för henne. Vi pratar också om rövkräm och mitt absoluta hatord: blöjbrallor. Vi snackar tjejcykling, det här med cykelregler, cykelkläder som skär in på fel ställen och backarna på Mallorca.

De här bilderna har jag snott från Sofie Lanttos instagram (@lanttolife); vi pratar lite om var cykelbilden är tagen precis i inledningen av podden, och till vänster är Tännforsen som dånar som allra mest på året precis just nu:

[insert]lanttolife instagram[/insert]

0