Imorse tog jag med tjejerna till Copperhill (igen). De var sugna på en yogasöndag med Therese som kör Johanna Anderssons Global Yoga här i Åre.

Efteråt åt vi frukost och sedan var vi inne på Level spa i någon timme. Yoga, frukost och spa kostar 450 kronor vilket jag tycker är prisvärt i jämförelse med andra spahotell som tar exempelvis 750 kr för brunch och spa på helgerna.

Om ni råkar vara i Åre och i just frukostmatsalen så måste ni smaka messmöret på Copperhill! Så lent och ljuvligt!

Efteråt strosade vi lite på byn. På Café Torget har de börjat med kallpressade juicer under namnet ”Happy go lucky” så vi gick dit och förfriskade oss med nyttigheter. Jag drack en juice i torsdags också; eftersom både min Stockholmstandläkare och mitt besök upplyste mig om den nya ”juicebaren”. De långjästa kanelbullarna är också att rekommendera – nästan lika goda som bullarna gjorda på surdeg från Feldts i Halmstad!

När gänget åkte mot flygplatsen slog jag mig ner i soffan och började kolla på ”The theory of everything” (vilken gråtfest) fick jag ett sms från min kille som spenderat helgen med löparläger på västkusten som skrev att han dyker upp om fem timmar!

[insert]copperhill mountain lodge åre[/insert][insert] copperhill mountain lodge[/insert]

0