Jag har precis lämnat av min bror på Åre Östersunds flygplats efter en helg som tärt rejält på mitt sömnkonto. Det har inte varit mycket till fest, förutom en rackarns trevlig lördagskväll på Capo på Åregården med gudomlig mat och en riktig fullträff till Amarone, men det har varit sena kvällar med klippning och redigering och tidiga morgnar för att fånga rätt ljus.

Mellan allt det där haffade jag honom ett slag för att spela in en podd och snacka bilder och foto, och det blev avsnitt 49 av Träningsglädje TALKS som ligger ute nu. Hur knäpper man snyggare bilder? Vad är bästa tipsen när man fotar med en iPhone och hur funkar det här med systemkamera egentligen? In och lyssna! Och har du en fråga rörande film och foto oavsett om det handlar om utrustning eller hur man ska göra och tänka så ask away! Vi kommer köra en follow up med frågor och svar!

Själva filmen från Åre kommer upp inom kort. Jag tycker den blev himla fin och ser fram emot att höra vad du tycker! Tills dess vill jag gärna veta hur du önskar att jag firar mitt femtionde podavsnitt? Jag har förstått att man måste vänta till nummer 100 innan man fyller Globen…

SkiStar Åre sponsrar detta avsnitt av Träningsglädje TALKS. Kolla in här för alla kul event som händer i Åre i vinter. När kommer du upp?

[insert]
träningsglädjetalks pod åre[/insert]

 

0