God morgon allesammans. Känner ni att det är något alldeles särskilt med den här dagen? Det första oskrivna bladet i en bok med 365 blanka sidor redo att fyllas med liv.

Det är ju lite ironiskt att denna första dag är årets största pizzadag samtidigt som så många lovat sig själva ett hälsosamt nytt 2015 när natten brakade loss.

När jag var i NYC i början av november så köpte jag som en liten dagbok över 5 år med 365 frågor, en för varje dag. Den ska jag bära med mig i några år framöver tänkte jag så att jag samma dag varje år kan se exakt vad jag svarade året, och till slut åren, innan. En lite rolig sak tycker jag.

Frågorna är både stora och små, det behöver ju inte vara så himla allvarsamt exakt varje dag precis.

[insert]Q&A journal Anthropologie[/insert][insert] Q&A journal Anthropologie[/insert][insert] Q&A journal Anthropologie[/insert]

0