Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv. Klyshigt måhända, men det ligger något i det. Är det förresten inte konstigt hur mycket snabbare tiden går ju äldre man blir?

Alldeles snart firar jag ett år i Åre. Ett år! Ja det är ju så att man knappt förstår det. Jag fyller i en sådan här femårsdagbok just nu och roligast kommer det nog att bli när jag är inne på år 2, 3, 4 eller just 5 – för då kommer jag att kolla tillbaka på exakt samma dag fast förra året och minnas varför jag skrev just vad jag skrev där och då.

Dagbok till trots så är ju den här bloggen bra. Jag kan gå tillbaka till 2006 och se vad jag gjorde just där och då. Ungefär detta gjorde jag:

Februari 2014: jag och Annika var i Abisko och hade överdådigt bra dagar och när det kom hem kändes det som vår och vi sprang en bit på Sörmlandsleden.

Februari 2013: jag var på turné i Sverige och anordnade diskussioner om framtiden tillsammans med Kairos Future. Jag var bland annat utanför Kävlinge och i Bollnäs. Och så älskade jag Halmstad och funderade på det här med att vara lycklig.

Februari 2012: jag var med i en artikel om bloggtips i dåvarande Fitness Magazine och så åkte jag Tjejvasan och det gick faktiskt riktigt bra. Jag var i fjällen nästan hela vintern och fascinerades av kontrasterna mellan Funäsfjällen och Åre.

Februari 2011: jag tränade på massor av olika ställen, inomhus: running club på löpband, fyra timmars spinningpass, slowemotion på yogastudio, ginastica natural på gym

Februari 2010: jag hade dille på känslan av att verkligen leva redan då och skrev detta en dag, och sedan det här.

[insert]Halmstad 3 sara[/insert]

0