Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Så tar du bättre bilder

Jag har precis lämnat av min bror på Åre Östersunds flygplats efter en helg som tärt rejält på mitt sömnkonto. Det har inte varit mycket till fest, förutom en rackarns trevlig lördagskväll på Capo på Åregården med gudomlig mat och en riktig fullträff till Amarone, men det har varit sena kvällar med klippning och redigering och tidiga morgnar för att fånga rätt ljus.

Mellan allt det där haffade jag honom ett slag för att spela in en podd och snacka bilder och foto, och det blev avsnitt 49 av Träningsglädje TALKS som ligger ute nu. Hur knäpper man snyggare bilder? Vad är bästa tipsen när man fotar med en iPhone och hur funkar det här med systemkamera egentligen? In och lyssna! Och har du en fråga rörande film och foto oavsett om det handlar om utrustning eller hur man ska göra och tänka så ask away! Vi kommer köra en follow up med frågor och svar!

Själva filmen från Åre kommer upp inom kort. Jag tycker den blev himla fin och ser fram emot att höra vad du tycker! Tills dess vill jag gärna veta hur du önskar att jag firar mitt femtionde podavsnitt? Jag har förstått att man måste vänta till nummer 100 innan man fyller Globen…

SkiStar Åre sponsrar detta avsnitt av Träningsglädje TALKS. Kolla in här för alla kul event som händer i Åre i vinter. När kommer du upp?


träningsglädjetalks pod åre

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Träningsglädje
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Chrystelle Eriksberger