Jag går in på min 8:e jul som bloggare och under de senaste åren har jag skapat en ”jävligt jobbig julkalender”. En julkalender med ett träningspass bakom varje lucka. Många har varit med (särskilt i min grupp på Facebook) och det har varit roliga 24 dagar.

I år gör jag det igen. Nedan är årets julkalender (för extra pepp och snack med andra så ska du hänga här – men det är inget måste)!

Som vanligt twistar jag till det lite. Jag vill ju att typ jättemånga ska vara med på den här julkalendern! Därför gör vi såhär:

Om du har blogg och lägger upp bilden på julkalendern (ja, sno den!) och länkar till det här inlägget på din blogg, så ska det bli mig ett rent nöje att skicka dig en julklapp som kommer till dig lagom till jul (jag skickar worldwide men kan däremot inte garantera hur posten jobbar…). Detta kan ju bli lite risky eftersom jag inte vet hur många som hakar på så jag sätter en gräns vid 10 (maila mig din länk till traningsgladje@gmail.com och din adress så håller jag stenkoll).

Jag ser fram emot att leta upp den julklapp som jag tror blir allra bäst för just dig – jag lovar att de är personligt utvalda!

Om du inte har en blogg (eller om du har en men inte känner för att blogga om träningsjulkalendrar) så kommentera nedan att du är med på julkalendern så tävlar jag ut ett gäng fina priser bland alla som kommenterar.

Exakt vad det blir är en överraskning men jag utlovar ett litet vinstregn. Jag kommer kontakta 10 lyckliga som kommenterar via mail!

 

[insert]julkalendern 2014[/insert]

0