Jag har gått och väntat på det stora snöfallet ända sedan jag kom hem till Åre igår kväll. Men det har låtit vänta på sig. Det var alldeles snöigt och vintrigt när jag körde upp mot Trillevallen i eftermiddags och jag blev alldeles salig. När det sedan började snöa vid klockan 18 ville benen ut och springa.

Det var lite halt i snömodden så jag snörade på mig spikskorna för första gången denna vinter. Spik som i dubbskor alltså. Perfekt för backintervaller mellan Årevägen och E14.

Kroppen var lite ovan vid intervallandet så det blev lite jobbigare än jag tänkt. Men ju jobbigare desto bättre känns det efteråt.

Om jag hade kommit på att det stod 20 minuter rullande backintervaller i den här julkalendern (använd #jävligtjobbigjulkalender) hade jag kunnat smygstarta ikväll. Men jag höll inte koll på klockan så det räknas inte. Det får bli backintervaller snart igen med andra ord!

Vad har du tränat idag?

[insert]vägar i fjällen[/insert] Inte den vägen jag sprang på, men lika vacker för det!

0