Sunday funday – eller hur är det nu? Jag sitter i en bil på väg norröver och har fullt upp med alla skärmar i baksätet. När kommer wifi vara en självklarhet i alla bilar?

Jag har min telefon som av outgrundlig anledning aldrig har slut på surf. Jag börjar tro att någon hos min leverantör glömt att begränsa det för vissa månader (som i Sälen förra året) har jag levt hela mitt digitala liv enbart på min telefonsurf.

Genom min iPhone kopplar jag upp mig när jag bloggar från datorn i bilen – vilket är en lyx för jag brukar alltid vara chaufför och har aldrig tid att göra något annat än att köra bil.

Nytt för denna gång är att jag sparat ner en massa mattidningar med härliga recept på en iPad som Grabben köpt för något år sedan(!) men typ aldrig använt och som därför legat i en låda i Halmstad. Jag har inte heller riktigt förstått vad jag ska ha den till men nu vet jag: den är perfekt att ha läsa tidningar på.

Jag har inget sim-kort i iPaden men innan vi åkte hemifrån laddade jag hem en massa tidningar och nu har jag massor att läsa hela vägen upp till Åre. Appen Readly blir bara smartare och smartare. De är sponsor till min pod men appen betalar jag själv för – utfall ni undrar om jag hyllar den för att jag eventuellt skulle få den gratis.

Kommande vecka är jag i Åre i vanlig ordning. Jag är äntligen frisk från min förkylning och har siktet inställt på att träna. Ni som lyssnade på det senaste pod-avsnittet har hört hur jag ser på en optimal träningsvecka och målet är 3 styrkepass, 3 morgonpass och 3 konditionspass.

Här i baksätet styr jag också upp veckans middagar och inköpslista så att jag bara har bra saker hemma. Just den här delen av söndagar, allt planerande, gillar jag så himla mycket. Det är som alla de bra grejerna med nyårsafton varje vecka.

Vad planerar du för kommande vecka?

[insert]readly ipad[/insert][insert]readly ipad[/insert]

0