Jag hittade ett recept i en tidning på laxtabbouli som var helt grymt gott; det blev middag igår och ligger i lunchlådan idag! Det var enkelt att göra och i ursprungsreceptet ska man ha i pärlcouscous också men det fanns inte i mitt kök så jag struntade i det.

Laxtabbouli

Du behöver:

tomater, salladslök, rödlök, bladpersilja, mynta, olivolja, citron, salt och peppar, varmrökt lax

Gör såhär:

> Dela och kärna ur 3 tomater och tärna dem smått

> Skär 5 salladslökar i skivor

> Skala och hacka en liten rödlök fint

> Blanda ihop ovan ingredienser tillsammans med 5 dl finhackad bladpersilja och 1 dl finhackad mynta

> Ringla över olivolja, pressad citron, salt och peppar

> Lägg i rejäla bitar av den varmrökta laxen och blanda igen

[insert]tabbouli med lax[/insert][insert] tabbouli med lax[/insert][insert] tabbouli med lax[/insert]

0