Jag hade ju en majutmaning. Den gick rätt bra och jag klarade nog den till 80%. Sämst gick det med traillöpningen konstigt nog: jag har ju trail utanför dörren men sprang ändå inte så mycket trail. Jag hann faktiskt inte med att ta mig ut på så många utflykter. Det gick också sådär med att träna nya saker. Jag räknar in min landsvägscykling i Åre som ändå var ny för i år. Och imorgon ska jag testa en helt ny grej men det är ju juni då.

Under juni presenterar jag en ny utmaning – av ett litet annat slag. Det handlar om att samla ihop saker. Lite som geocaching tänker jag, fast på ett annat sätt. Gå med i den här gruppen på Facebook och sedan i den här utmaningen.

Nu ska jag strax ut och heja på löpare och har laddat med frukost som jag köpte med från Fabrique: citronyoghurt, juice med ananas och mynta tror jag det var, och valnötsfralla (jag har tydligen tagit ledigt från mitt glutenfria liv denna helg) som jag la skivat ägg på. Redo för en lång dag på stan!

stockholm frukost

 

0