Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Inte så himla fasansfullt jobbig maj

Den här utmaningen gick inte så väldigt bra för mig. Jag kom igång ordentligt och tränade nästan varje dag i USA, men jag låg back och hämtade aldrig ikapp. Det är inget jag grämer mig över så väldans – det existerar ingen träningsångest per se i min kropp. Men, jag är som alltid hungrig på nya projekt och det levererades till mig som ett förslag i gruppen Vägen mot toppform på Facebook som jag pepprar med utmaningar. Fast den här gången blev jag pepprad – så jag har lagt upp en ny utmaning. Du måste vara med i gruppen för att kunna anta utmaningen (som ligger som event), den heter ”inte så fasansfullt jobbig maj”. För fasansfullt jobbigt är det inte denna gång, det är istället fullkomligt görbart.

Utmaningen består i 7 styrkepass, 7 terrängpass, 7 rörlighetspass, 7 morgonjoggar och 3 av något man aldrig typ gjort förut. 7 låter inte så mycket. Inte av något faktiskt. Jättegörbart.

Sedan att 7+7+7+7+3 faktiskt blir 31 vilket också är antalet dagar i maj, ja det är en annan sak.

craft er light jacket sara

Bild från Halmstad i vårvintras

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Träningsglädje
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  Man
  Marcus Schuterman
  Man
  Viktor Frisk