Den här utmaningen gick inte så väldigt bra för mig. Jag kom igång ordentligt och tränade nästan varje dag i USA, men jag låg back och hämtade aldrig ikapp. Det är inget jag grämer mig över så väldans – det existerar ingen träningsångest per se i min kropp. Men, jag är som alltid hungrig på nya projekt och det levererades till mig som ett förslag i gruppen Vägen mot toppform på Facebook som jag pepprar med utmaningar. Fast den här gången blev jag pepprad – så jag har lagt upp en ny utmaning. Du måste vara med i gruppen för att kunna anta utmaningen (som ligger som event), den heter “inte så fasansfullt jobbig maj”. För fasansfullt jobbigt är det inte denna gång, det är istället fullkomligt görbart.

Utmaningen består i 7 styrkepass, 7 terrängpass, 7 rörlighetspass, 7 morgonjoggar och 3 av något man aldrig typ gjort förut. 7 låter inte så mycket. Inte av något faktiskt. Jättegörbart.

Sedan att 7+7+7+7+3 faktiskt blir 31 vilket också är antalet dagar i maj, ja det är en annan sak.

craft er light jacket sara

Bild från Halmstad i vårvintras

0