Man kan inte anklaga mig för att fega ur de stora besluten. Idag spenderade jag halva dagen på Hår & Sånt (frisör i Halmstad) och gick all in på ombre (efter att ha sett en bild på Drew Barrymore) – och lite dip dye. Jag har tänkt på det länge och velat leka med både färg och form. Men, jag bestämde mig till slut för att jag varken var särskilt lila eller rosa (dip dye) och valde istället att ljusa upp längderna på håret men behålla en mörk botten. Topparna går åt aprikos och lite lätt rosa just nu men det är en färgad inpackning som tvättas bort efter ett tag.

Jag har inte riktigt vant mig ännu. Eller snarare – jag vet inte om min omgivning kommer vänja sig? Men med nyinköpa boots i ljust och slitet skinn, pastellblått nagellack från Dior och mina favoritglajjor så känner jag att min look är komplett och jag är redo att leva mig in i hela ombretrenden. Det här var tydligen dagen då jag hade spenderbyxorna på mig…

ombre dip dye

ombre dip dye

ombre dip dye

0