När jag gick wild och gjorde ombre med mitt hår (oklart hur man ska formulera sig grammatiskt med sådana här språknymodigheter) så köpte jag några Color bugs från Kevin Murphy. Överlag använder jag nästan enbart Kevin Murphy och har så gjort ett tag, deras schampo och balsam är helt fab. Det finns olika sorter och jag har länge använt de som är lite guldiga/bruna (typ för “coarse hair”) men nu har jag köpt de i rosa eftersom jag behöver bygga på med mer protein igen.

Color bugs ser ut som en liten boll och finns i olika färger. Inuti är det som en liten krita man liksom målar håret med. Sedan låser man fast färgen med hårspray tills man tvättar håret, för då försvinner färgen. Bildgooglar man på Kevin Murphy Color bug kan man se hur det ser ut. Det finns både snygga och well, galna, exempel. Dessutom väljer man själv om man vill göra ett blygsamt (som jag nedan) försök – eller gå all in (återigen – bildgoogla!).

Jag köpte en color bug i en slags korall-flamingo nyans, och en i lila. Men det finns också i neongult, vitt, guldskimmer eller rosa och andra färger. Kostar typ 149 kronor.

kevin murphy color bug

0