En av de jackor jag hyllat till skyarna det senaste året är Craft Elite Run light jacket – eller Craft ER light jacket som det står på lappen. Den här och den här ni vet! Jag älskar att den är tunn och stretchig och minimalistisk i designen – men att den trots allt det där har ett lätt skydd mot både vind och väta. Med ett tunt underställ under håller jag värmen i ganska modesta temperaturer – och med ett lite tjockare underställ så funkar jackan när det känns bistert under höst och vår.

Till i vår finns Craft ER light jacket i flera olika färgställningar och jag har fått den mest färggranna. Nyansen heter hibiscus och är en härlig färgklick som känns mognare än rosa. Allra helst skulle jag vilja ha den här i alla färger som finns för jag tokälskar den!

Craft ER light jacket i rosa hibiscus finns till exempel här. Matcha med dessa tights i samma färg. Eller gör som jag och kör svart.

craft er light jacket traningsgladje.se träningsglädje

halmstad grötvik

craft er light jacket traningsgladje.se träningsglädje

craft er light jacket traningsgladje.se träningsglädje

0