Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Ombre!

Man kan inte anklaga mig för att fega ur de stora besluten. Idag spenderade jag halva dagen på Hår & Sånt (frisör i Halmstad) och gick all in på ombre (efter att ha sett en bild på Drew Barrymore) – och lite dip dye. Jag har tänkt på det länge och velat leka med både färg och form. Men, jag bestämde mig till slut för att jag varken var särskilt lila eller rosa (dip dye) och valde istället att ljusa upp längderna på håret men behålla en mörk botten. Topparna går åt aprikos och lite lätt rosa just nu men det är en färgad inpackning som tvättas bort efter ett tag.

Jag har inte riktigt vant mig ännu. Eller snarare – jag vet inte om min omgivning kommer vänja sig? Men med nyinköpa boots i ljust och slitet skinn, pastellblått nagellack från Dior och mina favoritglajjor så känner jag att min look är komplett och jag är redo att leva mig in i hela ombretrenden. Det här var tydligen dagen då jag hade spenderbyxorna på mig…

ombre dip dye

ombre dip dye

ombre dip dye

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Man
  Marcus Schuterman
  Hälsa
  Träningsglädje
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind
  Man
  Viktor Frisk