Kokboksgenren är en av mina favoritgenres när det kommer till böcker. Det har blivit så på senare år i takt med att kokoböckerna blivit allt mer likt inspirationsböcker i coffee table-stil. Jag har många fina kokböcker i min samling och inspireras av dem nu och då. Ofta lagar jag väldigt mycket ur dem i olika perioder, sedan får de stå i hyllan och vila innan jag plockar fram dem igen ett par månader senare.

Sist in i samlingen är Jills mat. Jill har som en egen portal på nätet men jag följer henne främst på Instagram och har så gjort ett bra tag. Hon äter lågkolhydratkost och det är något jag också flirtar med från tid till tid. Men, Jill är mån om att kombinera välmående genom kost med omtanke för djur och miljö och det sympatiserar jag med. Kokoboken Jills mat är därför uppdelad efter säsong med bra och smarta recept som passar för t.ex. sommar eller jul eller högtider så som fettisdag eller fars dag.

Jag känner inte Jill, men jag följer henne som sagt på Instagram, och därigenom har jag sett hur mycket hon slitit med den här boken eftersom hon gjort det mesta själv. Att därför hålla en fantastiskt vacker bok med otroligt fina bilder och en väldigt snygg layout gör det hela ännu lite roligare!

Jills mat

Jills mat

Jills mat

Jills mat

Jills mat

0