Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jills mat

Kokboksgenren är en av mina favoritgenres när det kommer till böcker. Det har blivit så på senare år i takt med att kokoböckerna blivit allt mer likt inspirationsböcker i coffee table-stil. Jag har många fina kokböcker i min samling och inspireras av dem nu och då. Ofta lagar jag väldigt mycket ur dem i olika perioder, sedan får de stå i hyllan och vila innan jag plockar fram dem igen ett par månader senare.

Sist in i samlingen är Jills mat. Jill har som en egen portal på nätet men jag följer henne främst på Instagram och har så gjort ett bra tag. Hon äter lågkolhydratkost och det är något jag också flirtar med från tid till tid. Men, Jill är mån om att kombinera välmående genom kost med omtanke för djur och miljö och det sympatiserar jag med. Kokoboken Jills mat är därför uppdelad efter säsong med bra och smarta recept som passar för t.ex. sommar eller jul eller högtider så som fettisdag eller fars dag.

Jag känner inte Jill, men jag följer henne som sagt på Instagram, och därigenom har jag sett hur mycket hon slitit med den här boken eftersom hon gjort det mesta själv. Att därför hålla en fantastiskt vacker bok med otroligt fina bilder och en väldigt snygg layout gör det hela ännu lite roligare!

Jills mat

Jills mat

Jills mat

Jills mat

Jills mat

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Träningsglädje
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  Man
  Marcus Schuterman
  Man
  Viktor Frisk