En bra sak som jag gjorde under 2013, men som jag faktiskt kan göra ännu bättre under 2014, är att ha en liten burk som är alldeles tom när det gamla året går över till det nya. En sådan burk har jag haft detta år. Den var tom i början men fylldes sakta men säkert med små papperslappar med bra saker som hände mig under året. På lapparna står allt möjligt, från roliga jobbsaker till sådant jag är tacksam över. Stort som smått. Allt som är till glädje får rätten att ligga i burken. Och ska ligga i burken! När året är slut ska burken tömmas på lappar och året som gått återupplivas med en massa bra grejer!

Jag har min burk för 2013 hemma i Stockholm och jag har inte varit riktigt så flitig med den som jag velat. Men det är en riktigt bra idé som jag vill fortsätta med och gärna göra lite bättre. Jag blir glad bara av att öppna locket och se burken full med lappar – det betyder ju att jag har en massa bra saker i mitt liv. Det kan man inte påminnas om för många gånger. Tacksamhet, ni vet!

Burken som jag har lapparna i har jag målat med sprayfärg. Jag har också sprayfärgat ett sådant där litet miniatyrdjur som finns på leksaksaffärer. Burken i vitt med lock i guld och med en guldsvan på blev allra finast.

burk med tacksamhet

 

0