Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Grön el!

jul hos träningsglädje

Ni som läser min blogg, följer mig på Instagram eller lyssnar på min podcast känner till Nordic Green Energy sedan tidigare: grön el från sol, vind och vatten. Bakom dagens lucka gömmer sig grön el till ett värde av 1000 kr så att du som vinner kan känna dig nöjd med att faktiskt ha grön el hemma! Ingen kan göra allt – men alla kan göra något. 1000 kr räcker för övrigt till rätt många månaders el för dig som bor i lägenhet…

På sin Facebooksida presenterar Nordic Green Energy gröna drömmar lite nu och då. Smarta, enkla saker som att t.ex. byta skridskoutrustning med en annan barnfamilj när de dina barn har inte längre passar.

Jag har många små gröna drömmar – till exempel att laga mer mat efter säsong och att stödja lokala producenter. På ICA Åre har man tagit in mjölk från det lokala mikromejeriet Åre Bondgård och i samma butik uppmanar man sedan tidigare sina kunder att köpa mjölk i 1-litersförpackningar eftersom mjölkbonden då får mer betalt per enhet. Jag har frysen full av älgkött från Hälsingland (vilket är lokalt för mig eftersom jag är därifrån) och när jag väl köper kött så är det noggrant utvalt.

Vad har du för grön dröm? Skriv eller rita den här. Denna tävling pågår fram till den 16:e december kl 23.59 så du har lite tid på dig. Juryn består av Nordic Green Energy och vinnaren meddelas via mail.

Skärmavbild 2013-12-04 kl. 15.09.54

jul hos träningsglädje Nordic Green Energy

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Hälsa
  Träningsglädje
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Paulina Forsberg