jul hos träningsglädje

Ni som läser min blogg, följer mig på Instagram eller lyssnar på min podcast känner till Nordic Green Energy sedan tidigare: grön el från sol, vind och vatten. Bakom dagens lucka gömmer sig grön el till ett värde av 1000 kr så att du som vinner kan känna dig nöjd med att faktiskt ha grön el hemma! Ingen kan göra allt – men alla kan göra något. 1000 kr räcker för övrigt till rätt många månaders el för dig som bor i lägenhet…

På sin Facebooksida presenterar Nordic Green Energy gröna drömmar lite nu och då. Smarta, enkla saker som att t.ex. byta skridskoutrustning med en annan barnfamilj när de dina barn har inte längre passar.

Jag har många små gröna drömmar – till exempel att laga mer mat efter säsong och att stödja lokala producenter. På ICA Åre har man tagit in mjölk från det lokala mikromejeriet Åre Bondgård och i samma butik uppmanar man sedan tidigare sina kunder att köpa mjölk i 1-litersförpackningar eftersom mjölkbonden då får mer betalt per enhet. Jag har frysen full av älgkött från Hälsingland (vilket är lokalt för mig eftersom jag är därifrån) och när jag väl köper kött så är det noggrant utvalt.

Vad har du för grön dröm? Skriv eller rita den här. Denna tävling pågår fram till den 16:e december kl 23.59 så du har lite tid på dig. Juryn består av Nordic Green Energy och vinnaren meddelas via mail.

Skärmavbild 2013-12-04 kl. 15.09.54

jul hos träningsglädje Nordic Green Energy

 

0