Ni som läser den här bloggen är världens gulligaste. Tack för alla kommentarer ni skriver, alla mail jag får och alla tweets och små high fives på Instagram. Fantastiska är vad ni är! Många av kommentarerna handlar om min pod: att den är bra och att ni vill ha fler! Your wish is my command! Nu finns ett nytt avsnitt av Träningsglädje TALKS att lyssna på där jag ställer frågan ”vad är det att vara vältränad?” till min väldigt vältränade vän Jessica Clarén som också är PR, årets gruppträningsinstruktör, SM-guldmedaljör, utbildare inom träning och en hel massa annat. In och lyssna via datorn eller leta upp mig i din app för podcasts!

Stort tack till min podsponsor Nordic Green Energy för att ni är med på resan. Här kan du vinna grön el!

Förresten, jag ska nog ge min pod en riktigt bra mikrofon i julklapp! Den förtjänar det. Är det någon som kan ordna en ny jingel till mig, eller förmedla en kontakt, så får ni hemskt gärna maila sararonne at gmail.com!

träningsglädje talks pod nordicgreen

0