Fitness Magazine blev ju Fitness Lifestyle för ett tag sedan. Och snart blir man Womens Health. Change is the process of moving forward om du frågar mig och jag ser med 75% nyfikenhet och 25% skepsism fram emot den här förändringen. Skepsismen för att Women’s Health är amerikansk och amerikanska grejer är lite för ofta over the top och jag är dessutom tveksam till hur hälsotrenden har utvecklats i Sverige och att de amerikanska influenserna ska spä på det ytterligare och sådär. Men den svenska redaktionen är både vettig och duktig och jag hoppas deras egna värderingar får fortsätta styra och att ansvar och förnuft fortfarande är viktigt bland siffror och chefer. Då kan det bli bra.

Hur som helst, jag har väldigt många tidningar hemma. I många av dem finns en hel del saker jag vill spara. Smarta övningar eller ett recept jag vill testa. Men ni vet hur det blir. Tidningarna läggs på hög och sedan glöms det bort. Dumt. Men, hur gör man bäst för att komma ihåg det man vill komma ihåg? Klipper och klistrar ni? Det har jag testat en gång, funkar aldrig i längden. Ibland gör jag en mental note, men det är en utmaning. Just nu ligger de 10 senaste numren framme med färgglada små post it-lappar som markerar de sidor som på något sätt varit extra bra. Men jag minns ju inte exakt vad jag markerat förrän jag slår upp dem på nytt.

Det måste ju helt klart finnas en bättre lösning?

I den bästa av världar skulle allting gå in i ett digitalt arkiv så att prenumeranter kan logga in på sajt och få tillgång till alla recept på smoothies som någonsin funnits, eller alla träningsprogram för rumpor och ben eller vad det nu kan vara.

0