Det är snart jul. Jättesnart. Och som ni vet så längtar jag. En hel drös julkort har gått iväg och vi har bara 15 kit kvar på lager. Beställ här för att skicka ett härligt budskap till någon du tycker om till jul. Formatet är lite annorlunda än vi först tänkt – priset likaså.

En annan grej jag ska göra till jul är den här “julutmaningen“. Den går ut på att köpa ett presentkort (valfritt värde och butik) och ge till någon som inte har det lika bra som jag. Det blir en av 2 julklappar jag köper. I min familj har vi i många år haft som tradition att bara ge en julklapp. Till vem lottas några veckor innan. Det är den andra av de 2 julklapparna jag ska ordna. Att jag inte behöver svettas runt i butiker i jakt på grejer att köpa, eller stå i kö (det värsta som finns sett till mina vanliga i-landsproblem), gör min jul till en ganska härlig historia.

julkort 1

julkort 3

0