Vilken dag! Det är först nu jag landat framför datorn och det är nästan kväll. Jag har hunnit med rätt många Stockholmsstadsdelar och även en sväng utanför tullarna. Resultatet: några bra möten, påfyllda ögonfransar och en rolig cykelgrej som jag tycker ni ska haka på i sommar. Mer info kommer – vi ska ju ha lite vinter först!

Ögonfransförlängning är en sak jag gjort i åratal. Dels i Halmstad (då var jag inte så nöjd) och sedan på Puder på Västmannagatan (alltid sjukt nöjd). Jag sminkar mig väldigt sällan eftersom jag redan känner mig sminkad med fransarna så det är bara att gå upp ur sängen och ut. Lätt värt i mitt liv!

Efter att man förlängt fransarna ska man inte träna på några timmar så jag såg till att bränna av mina intervaller på trainern imorse. Vädret lockade inte till löpning och jag ville få det snabbt överstökat. Det fick bli en kortis med 3*6 minuter och totalt 30 minuter inklusive uppvärmning och nedvarvning. Klart godkänt.

PS. Vi har 3 set kvar av dessa julkort. Först till kvarn! Läggs på lådan imorgon så du har dem på onsdag.

sara 40 träningsglädje

0