Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Core business

Förberedelserna inför Ironman Florida pågår för fullt. Jag gör vad jag kan för att hjälpa till, typ bär Karins flipflops när hon ska simma och håller koll på att hon inte blir uppäten av hajar när hon är ute i vattnet och så. Inte för att jag skulle vara till så mycket hjälp då – så det är tur att det inte finns hajar här.

Medan hon simmade tränade jag lite core på strandkanten. Istället för att försöka hålla plankan så länge som möjligt fokuserar jag på att göra plankan så jobbig som möjligt under de 8 * 20 sekunder som jag körde den – ett tips från Annie som jag tycker är grymt. Sedan djupstretchade jag både höftböjare och sätesmuskler som förmodligen är roten till min knepigt stela rygg just nu. Sämre backdrop kan man ha!

usa 313 swimming karin

usa 315 swimming karin

usa 322 swimming karin

usa 325 sunset

usa 332 beach

usa 335 swimming karin

usa 338 swimming karin

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk