Förberedelserna inför Ironman Florida pågår för fullt. Jag gör vad jag kan för att hjälpa till, typ bär Karins flipflops när hon ska simma och håller koll på att hon inte blir uppäten av hajar när hon är ute i vattnet och så. Inte för att jag skulle vara till så mycket hjälp då – så det är tur att det inte finns hajar här.

Medan hon simmade tränade jag lite core på strandkanten. Istället för att försöka hålla plankan så länge som möjligt fokuserar jag på att göra plankan så jobbig som möjligt under de 8 * 20 sekunder som jag körde den – ett tips från Annie som jag tycker är grymt. Sedan djupstretchade jag både höftböjare och sätesmuskler som förmodligen är roten till min knepigt stela rygg just nu. Sämre backdrop kan man ha!

usa 313 swimming karin

usa 315 swimming karin

usa 322 swimming karin

usa 325 sunset

usa 332 beach

usa 335 swimming karin

usa 338 swimming karin

0