Jag gillar ju att göra saker. Upptäcka och uppleva. Inför varje resa (särskilt till NYC) och framförallt sommar brukar jag skriva en lista på sådant jag vill att den ska innehålla. Förra sommaren skrev jag att jag ville äta mycket glass (från Riccardos i Halmstad, annan glass kan jag skippa) men också vilka vackra rundor jag ville springa. Redan i augusti skrev jag det här om mina tankar inför hösten som jag ville skulle innehålla ren mat och fokuserad träning, böcker och rödvin. So far so good. Men något jag verkligen vill testa i höst och vinter är att cykla.

Jag ska skaffa mig en trainer och tänker gå på det här eventet nästa fredag (27 september) på Sportson på temat ”tappa inte formen i vinter” med erbjudanden på bland annat trainers. Men – jag vill också cykla cyclocross en gnistrande vinterdag, eller en vacker dag på senhösten likväl. Jag tycker att det verkar kallt men det är ju faktiskt bara att klä på sig. Är man nyfiken på cykling på vintern ska man hålla koll på Öijer framöver.

högbo bruk högbo herrgård högbo 97 högbo bruk

Vinter i Högbo. Dör lite av vackerhet.

0