Det är inte höst bara för att det är augusti. Men vi är några stycken som har hösten i tankarna – förmodligen inte så mycket för årstidens skull, men mest för att våra semestrar går mot sitt slut och i och med det så kommer tankarna och funderingarna om vad man vill ha mer och mindre av i livet. Den här delen på året känns som lika mycket nystart som januari – kanske ofta ännu mer eftersom man verkligen har tid att utveckla drömmar och längtan under en sommarsemester. Innan hösten kickar igång på riktigt ska jag både på löparresa till alperna och träningsresa till Playitas så jag har lite ledighet kvar även om jag jobbar några veckor däremellan. Men jag blickar ändå framåt…

Mina höstplaner består av såväl flummiga som riktigt konkreta grejer. Bland de sistnämnda finns ambitioner så som att äta ännu mer ren mat och till exempel göra egen nötmjölk, läsa böcker (och dricka lite vin när det stormar) och försöka träna lite mer fokuserat så att min träning är eller består av: lågintensiva morgonpass, tung styrka, funktionell styrka, backträning, högintensiv kondition eller uthållighet. På det lite mer flummiga planet så ser jag hösten som en rejäl period av mental återhämtning kombinerat med ett enda långt träningsläger. Jag kommer att spendera det mesta av min tid i fjällmiljö och jag har bestämt mig för att inte ha en TV där jag bor vilket jag tror kommer ge mig mer tid för träning och kvalitetsåterhämtning (och jobb).

Just nu går jag och längtar efter att alla höstkollektioner ska släppas – men jag har också hittat dessa godbitar på Outnorth som känns rätt så frilufsigt och fjälligt:

inov8 f-lite

 

Inov8 F-lite 192 (översta skon)

Inov8 F-lite 195 (understa skon)

Marmot kompressor backpack

0