Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Höstplaner

Det är inte höst bara för att det är augusti. Men vi är några stycken som har hösten i tankarna – förmodligen inte så mycket för årstidens skull, men mest för att våra semestrar går mot sitt slut och i och med det så kommer tankarna och funderingarna om vad man vill ha mer och mindre av i livet. Den här delen på året känns som lika mycket nystart som januari – kanske ofta ännu mer eftersom man verkligen har tid att utveckla drömmar och längtan under en sommarsemester. Innan hösten kickar igång på riktigt ska jag både på löparresa till alperna och träningsresa till Playitas så jag har lite ledighet kvar även om jag jobbar några veckor däremellan. Men jag blickar ändå framåt…

Mina höstplaner består av såväl flummiga som riktigt konkreta grejer. Bland de sistnämnda finns ambitioner så som att äta ännu mer ren mat och till exempel göra egen nötmjölk, läsa böcker (och dricka lite vin när det stormar) och försöka träna lite mer fokuserat så att min träning är eller består av: lågintensiva morgonpass, tung styrka, funktionell styrka, backträning, högintensiv kondition eller uthållighet. På det lite mer flummiga planet så ser jag hösten som en rejäl period av mental återhämtning kombinerat med ett enda långt träningsläger. Jag kommer att spendera det mesta av min tid i fjällmiljö och jag har bestämt mig för att inte ha en TV där jag bor vilket jag tror kommer ge mig mer tid för träning och kvalitetsåterhämtning (och jobb).

Just nu går jag och längtar efter att alla höstkollektioner ska släppas – men jag har också hittat dessa godbitar på Outnorth som känns rätt så frilufsigt och fjälligt:

inov8 f-lite

 

Inov8 F-lite 192 (översta skon)

Inov8 F-lite 195 (understa skon)

Marmot kompressor backpack

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • […] glass kan jag skippa) men också vilka vackra rundor jag ville springa. Redan i augusti skrev jag det här om mina tankar inför hösten som jag ville skulle innehålla ren mat och fokuserad träning, […]

  Vintercykling | Träningsglädje 2013-09-18 11:33:12 http://www.traningsgladje.se/2013/09/vintercykling/
  Svara
 • Det där lät riktigt härligt, att bo i en fjällstuga utan TV. Egen nötmjölk står även på min ”vill göra lista”, men nu har Alpro en mandelmjölk helt utan socker så jag vet inte om det blir aktuellt. Är det värt mödan frågar jag mig?

  Nellie 2013-08-10 22:34:42 http://www.flyinghippo.se
  Svara
 • Jag har alltid känt att hösten är mitt nyår – det är då jag är motiverad för bättre vanor, ordning och reda och spännande planer! Men, först lite mer sommar 😀

  Katten 2013-08-01 13:03:00 http://piggochduktig.wordpress.com
  Svara
 • Det här känns ju som en oseriös länk men kolla den, får man inte ett galet varmt hjärta när man ser allt?

  https://www.google.se/search?q=h%C3%B6stbl%C3%A5sor&um=1&ie=UTF-8&hl=sv&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=Jzr6Ud7ALuqI4ASIqIGADw&biw=1680&bih=959&sei=KTr6UcW2HoWB4AThoYCgDg#um=1&hl=sv&tbm=isch&sa=1&q=h%C3%B6st&oq=h%C3%B6st&gs_l=img.3..0l10.2061.2250.0.2449.4.3.0.0.0.0.69.141.3.3.0….0…1c.1.23.img..1.3.141.aJnsg2OvQzY&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.50165853%2Cd.bGE%2Cpv.xjs.s.en_US.seW1cfrvSKg.O&fp=2a4a37bd94194312&biw=1680&bih=959

  Annika - strongday.se 2013-08-01 12:39:09 http://strongday.se
  Svara
 • De orangea skorna är dödligt snygga!

  Helena 2013-08-01 10:58:31 http://www.healthbyhelena.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg