Det här var inget aprilskämt. Jag ska cykla till Åre! Däremot har jag inte möjlighet att göra ett gemensamt och större projekt av det den här gången. Det är roddigt nog att få ihop det som det är med någon som har tid att köra följebil några dagar (hej morfar) och ställen att bo på i samhällen som typ Kårböle. Och om jag ska rodda projekt med fler delaktiga så vill jag känna mig mer säker på själva huvudaktiviteten: cykling i det här fallet. Just nu kommer jag få göra träningen inför projektcyklingen på själva projektcyklingen, om ni förstår vad jag menar.

Förberedelserna är i full gång. Framförallt mentalt! I hallen står dessutom cykelstället färdigt och klart för att monteras på bilen och i garderoben ligger cykelkläderna. Craft har försett mig med ett bar cykelbyxor i BIB-modell och jag har bara gått runt i dem här hemma men redan nu fattar jag grejen med dem. När man cyklar är det fördel med hängselbrallor! Dessutom är det extra skönt i midjan utan något som klämmer åt när man cyklar. På med en Craft Tour Jersey och matchande Featherlightjacka och I’m good to go. Eller, vänta – skor, glajjor och hjälm också! Jag har ett par sprillans nya vita (vad annars!) cykelskor här hemma utan klossar på. De är anpassade för SL men jag kör just nu med SPD på min cykel. SL lär vara bättre så när jag träffar KarinTri (som cyklar 20 dagar på Mallis just nu och snittar typ nästan 15 mil per dag) så får vi se till att fixa det där.

Jag vet inte riktigt var som är bästa sidan för cykelkläder. Sportamore har inget av det jag nämnde ovan däremot har man ett par andra favoritcykelbyxor till 20% rabatt just nu. Andmotion har också lite cykelrelaterat men jag antar att det kommer in fler grejer allteftersom säsongen närmar sig – så även på Intersports webbutik.

Craft cykel kläder

Cykelbyxor // Craft Performance BIB shorts. Cykeljacka // Craft Bike Featherlight jacket . Cykeltröja // Craft Bike Tour Jersey.

Cykelhållare MINI Cooper

Cykelhållare till MINI Cooper Cab – specialbeställd.

0