Strax innan jul bjöd jag in till diskussionskväll tillsammans med Kairos Future och framtidsstrategen Mats Olsson. Han jobbar med hälsautifrån ett samhällsperspektiv i en världsunik långtidsstudie och är intresserad av sådana som du och jag som tränar och är aktiva digitalt: hur tänker vi kring hälsa och vilka är våra drivkrafter? Jag och Mats kom i kontakt efter det att jag skrev det här inlägget i regeringsinitiativet Framtidsstafetten och nu genomför vi fokusgrupper ihop varav den första gick av stapeln i Stockholm för ett tag sedan.

Nu vill vi träffa fler hälsoaktiva kvinnor och vill bjuda in dig till diskussionskväll i Kävlinge den 21 februari och i Bollnäs den 28 februari från klockan 17 (fram till ca kl 20 eller 21). Anmäl dig själv och bjud gärna in din kvinnliga (hälsoaktiva och digitala) bekantskapskrets. Antalet platser är begränsade till mellan 12 och 14 personer och i samband med anmälan (se nedan) kommer du svara på några frågor. Det finns inga rätta svar, däremot finns det svar som är mer lämpliga för den målgrupp som Mats vill prata med. Jag kommer att bekräfta din anmälan via mail!

Kvällarna kommer innehålla diskussion, mat och mingel. Mats ger dig den senaste framtidsspaningen om hälsa och presenterar det projekt han jobbar med som ska leda Sverige på rätt spår, politiskt såväl operativt vad gäller hälsoprevention, livsstil och ett friskare Sverige. Vår hälsa påverkar vår personliga välfärd – men det påverkar också Sverige på ett makroekonomiskt plan.

Jag ser fram emot att träffa dig i Kävlinge eller Bollnäs. Din medverkan är extremt viktig och jag tror att du kommer uppskatta kvällen!

 

Länk till anmälan för diskussionskväll i Kävlinge den 21 februari

Länk till anmälan för diskussionskväll i Bollnäs den 28 februari

 

0