Söndagskväll och flitens lampa lyser. Grabben är i Stockholm för att göra underverk på sitt jobb – och jag är redo för mitt. Det blir en tur till Göteborg i morgon och bortanatt här. På torsdag pratar vi om framtiden i Kävlinge (nästa vecka kör vi i Bollnäs och jag har 3 platser kvar – om du bor i krokarna tycker jag att du ska vara med!) och sedan tar jag helg.

SvD-Petra skriver om utmattning och tyvärr är det lätt hänt att trilla över kanten även om det man gör är fantastiskt roligt. Jag har flera stora projekt på olika håll och att rodda dem kräver struktur, disciplin – och att man har huvudet med sig för att kunna leverera konstant. Det kräver också återhämtning så i min kalender har jag skrivit “ledig” med stora bokstäver här och var. Det gäller att kunna hålla det – och att inte smygglutta i mailen, för då är man fast. Det är roligt att jobba – men det ska hålla i längden också!

Fina lediga dagar för några veckor sedan!

 

0