Igår kom jag hem till Sverige efter drygt två veckor i Tarifa i Spanien. Sista dagen i Spanien funderade jag lite på vad jag såg mest fram emot med att komma hem och listade dessa fem saker:

Min lägenhet

Jag har bott fantastiskt bra här i Spanien; först en vecka på hotell och sedan en vecka i en stor lägenhet vi hyrt genom AirBnB. Men jag längtar efter min egna lägenhet och att ha tillgång till mer än det jag packar ner i mina väskor. Jag har använt samma kläder i två veckor och längtar efter lite andra hudcrémer, mina stora handdukar att vira in nytvättat hår i och kanske ett par andra skor än flipflops.

Att springa stig

Det är barmark hemma och jag vill ta säsongens första riktiga trailpass. Det behöver inte vara så långt och det får gärna vara både blött och lerigt.

Mina hudcrémer

All sand, sol, salt och surf sliter på håret och på huden. Jag vill vältra mig i fukt!

En kur med kalla bad

Vattnet här i Spanien är inte jättevarmt (min 5/3-våtdräkt har fungerat precis lagom) men det är ändå varmare än hemma i Sverige. När jag kommer hem ska jag unna mig en kur kalla morgondopp i Åresjön. Jag längtar efter det där pirret och lyckan i kroppen!

Blogga om mer vardagsliv

Det är lustigt ändå; när jag är hemma i ”vardagen” (nej jag vet, jag lever ju sällan riktig vardag) så kan jag ibland längta bort till mer spännande äventyr för att det är kul att skriva om. Men när jag väl är borta så tycker jag att det ändå är roligare att skriva om allt kul jag gör hemma!

Vad tycker du är mest kul att läsa om? Mitt liv på hemmaplan – eller mina resor och andra upptåg?

23