Hej från soffan! Jag har haft den mest oäventyrliga helgen i mannaminne och sådant gör mig alltid på rastlöst humör. Efter en rejäl söndagssovmorgon tog jag tag i mig själv och gav mig ut på en milslång promenad och fick rimfrost i håret under min stora fuskpälsmössa. Som jag älskar den där mössan från Seger! Det är härligt att gosa in mig i den på morgnarna när jag går till jobbet, den passar utmärkt för vinterbad – och på kalla promenader.

Det mest spännande som hänt är att jag scrollat Instagram lite för mycket och fick habegär efter Isabella Löwengrips senaste produktsläpp serien ”Instant glow”. Så jag köpte Whipped Cream som är en glowig bas. Jag tror jag gillade. Däremot blev jag mer direkt övertygad om Lumene Nordic Nude Natural Glow Fluid Foundation som fått flera priser.

Förutom det känner jag mig lite blaha. Efter en vecka där jag känt mig rätt ostimulerad och onöjd med det mesta så vill jag ge mig själv flow, äventyr och mer LIV veckan som kommer.

Jag stängde en rätt så bra träningsvecka med dubbelpass i fredags med både styrketräning (ett lättare benpass) och en sen kvällsjogg med pannlampan. Syftet var att få känna mig lite levande och det lyckades jag med. Klockan 23 drog jag och Jessica igång en podinspelning som släppts på tisdag. Det var en bättre fredagskväll!

Kommande vecka är lite oviss och det är vad som skapar frustration i min hjärna. Jag gillar inte ovisshet. Jag gillar strukturerade planer och att veta vad jag får. Min drömvecka ser därför ut såhär (hur den slutar är en helt annan sak):

Måndag

Förhoppningsvis hämtar jag min bil idag. Men det har jag sagt några gånger nu och än har det inte blivit av. Det krävs lite logistik för detta därav ovissheten. Om det inte blir så ska jag ge mig en tur på skidor i alla fall.

Tisdag

Alpina VM börjar äntligen och jag tänkte ta mig dit med mina kollegor för att uppleva lite VM-feber. På kvällen vill jag ge mig själv hög puls och en skön nöjdhet i kroppen. Kanske springer jag en sväng!

Onsdag

I vanliga fall hade jag planerat in ett styrekträningspass men hotellet där jag jobbar är officiellt VM-hotell och alla landslag tränar på gymmet så det är förmodligen högtryck där. Kanske smyger jag dit när det inte är så mycket folk.

Torsdag

Ännu en VM-dag med tävlingar och roligt eftermiddagsarrangemang. Om jag fått min bil kör jag till Hälsingland på kvällen för att ge mig själv väldigt mycket liv

Fredag & lördag

Cykling och skidor står skrivet i stora bokstäver i min kalender. Jag längtar så sjukt mycket efter det här. Frihetskänslan på min cyclocross! Att ta en runda på kvällen med pannlampan, eller cykla i dagsljus mitt i en vinterdröm. Det är mitt allra bästa! Och så vill jag hemskt gärna ta en tur till Harsa och åka lite längdskidor. Det är dags nu.

Söndag

Jag kör mot Stockholm och några dagar i stan. Barhäng, reflexbanespring och en asiatisk middagsturné väntar. På torsdag morgon den 14 februari ska jag föreläsa på The Winery Hotel. Det blir kul!

Vad ser du mest fram emot veckan som kommer? Klicka i hjärtat om du är taggad på att fylla den med liv och äventyr!

21