Jag tror inte på att planera exakt varje dag i veckan eftersom jag vill låta känslan och dagsformen styra det jag vill göra – och framförallt det jag behöver. Men jag tror att det kommer bli något liknande detta:

Måndag: Jag kommer att vakna i Stockholm och somna någonstans på ett räls upp till Åre. Det är inte så ofta jag åker nattåg men jag ser fram emot att göra det denna gång, särskilt eftersom jag bokat en egen sovkupé. Drömmen vore en morgonpromenad på Djurgården för att göra denna Stockholmsvistelse komplett men troligtvis blir det inte alls så eftersom jag ligger back på sömnkontot.

Tisdag: Tåget kommer till Åre vid 8 på morgonen och jag kommer att gå direkt till jobbet och vara redo för säljmöten och planer för sommaren. Det är den säsong vi jobbar med just nu på hotellet. På kvällen ska jag göra absolut ingenting förutom en timmas yinyoga hemma. Som jag längtar!

Onsdag: Jag ser fram emot att packa med träningskläderna till jobbet. Och jag ser fram emot att göra mina prehabövningar – eftersom det var allt för länge sedan nu – och framförallt att köra intervaller på cykel med mina EOZ-lurar som jag berättade om i mina Instastories häromdagen. När jag kommer hem vill jag plöja Westworld, jag är inne på andra halvan av säsong 2.

Torsdag: Planen är att styrketräna.

Fredag: Om jag är morgonpigg går jag på en Vinyasa flowklass. Just nu – när jag är så trött – så ser jag fram emot att gå hem och sova men förmodligen är jag i ett helt annat state of mind då.

På söndag kommer min kille hem efter 2 veckors jobb i Norge vilket blir mysigt. Efter många intensiva helger – och dagar generellt – då jag umgåtts med andra människor så ser jag fram emot en lugn helg och lugna dagar innan helgen med mig själv som sällskap.

Jag ser fram emot att vintern ska komma tillbaka till Åre och jag ser fram emot att sälja lite grejer vilket är ett övergripande mål jag har för året. Jag behöver inte allt jag har. Snarare känner jag att allt jag har liksom tränger ut mig själv ur lägenheten.

13