Jag har varit i Örnsköldsvik men inte sett hav än. Dimman har legat tjock hela dagen. Vi vaknade till grått väder och tog en morgonpromenad till en sjö en kort bit härifrån. Det var lugnt och stilla och milt. Regnet låg i luften och det var fantastiskt vackert.

Höga Kusten

På förmiddagen drack vi lite för mycket kaffe framför våra skärmar och jobbade med lite olika projekt. Katta och Linda är egenföretagare på heltid och jag är egenföretagare på deltid. Men oavsett om man driver eget eller är anställd finns många diskussioner att samlas kring. Vi har pratat mycket om sociala medier, om trender, om beteenden och mönster vi ser, om framtiden och om var man ska samla sitt engagemang. Och utveckla det.

På eftermiddagen åkte vi till skogen och promenerade upp på ett berg och mötte mörkret med en eld. Sedan fick vi en dos av verkligheten när vi gjorde ett stopp på Coop och Systemet. Katta lagade en fantastiskt god vegetarisk gryta och jag överkokte riset men vi hade det riktigt trevligt ändå.

Höga KustenHöga KustenHöga KustenHöga KustenHöga KustenHöga Kusten

Nu på kvällskvisten tänkte jag skriva om det här med träning, struktur och målsättning men jag hittade inte riktigt orden. Jag har också länge velat skriva om kroppshets men väntar lite på att min slutsats ska landa. Och så finns det så himla mycket säga om att vad det här med att må bra gör för hälsan.

Imorgon hoppas jag på hav till utsikt!

20