Det var tre dagar sedan vi hördes nu. Det brukar bli så när jag är i Stockholm. Stan har den effekten på mig. Fullt av intryck in i systemet. Men inget kommer ut.

Som vanligt har det varit fullspäckade Stockholmsdagar med möten och intryck. I måndags genomförde vi ett event på SATS Zenit och avslutade på Scandic Downtown Camper. Någon dag senare bodde jag en natt på Hobo Stockholm som jag tidigare besökt för en fantastiskt god vegetarisk avsmakningsmeny.

I tisdags kikade jag på vapen och tänkte skaffa mig en hagelbössa eftersom jag fick en lerduvekastare i födelsedagspresent efter att jag tog jägarexamen tidigare i somras. Det blev inget köp – jag ska ta mig för och skaffa vapenlicens först…

Jag har hängt mycket i Avanzaappen och gjort en större lyckad försäljning när SkiStar-aktien rusade en morgon. Jag skrev om ekonomisk frihet i det här inlägget. Efter det sålde och köpte jag lite annat och insåg att jag gillar kortsiktig aktiehandel som en del av mitt långsiktiga sparande.

Men mycket under veckan har bestått av diskussioner om bilar. Tiden med min BMW 320 GT som jag haft i snart tre år kommer snart att gå över till något annat. Den här gången siktar jag på en äventyrsbil på riktigt. För skoter, för cykel, för oplogade och snåriga vägar.

Imorse vaknade jag hos min vän Katta i Särna. När jag slog upp ögonen mötte jag solljuset utanför fönstret och medan kaffet puttrade och frukostbrödet gräddades i ugnen gick vi ner till Särnsjön och lyssnade på tystnaden.

Min morgon. Ljuvlig!

19