Hej det är helg och jag har precis rivit av ännu en mellanvecka. En sådan där vecka som jag förstår att folk lever. Men som ändå är lite ovanlig för mig.

Mitt liv består av resplaner som ritas upp och som genomförs. En resa mellan Stockholm och Åre med detours eftersom det uppstod ett möte på vägen. I en annan stad ibland. Och ibland är hela resan spontan. Jaså behöver jag vara i Stockholm i övermorgon, kan jag hinna tänka och så två dagar senare är jag där utan att det är en särskilt stor grej för jag har vanan inne – trots att avståndet är 65 mil. Enkel väg.

Nu har jag haft några veckor utan en enda sådan resa. Jag har varit på mitt kontor varje dag och känt mig väldigt lagom. Förvånat många när jag sagt att jag inte varit på väg någonstans. Ja kanske även förvånat mig själv.

Jag trodde att jag skulle känna mig återhämtad men jag inser att det gör jag inte alls. Dessa veckor ger mig inte energi någonstans. Jag får istället energi från att vara i farten. Men förstår att mellanveckorna ändå behövs för att ”kamma hem” den där energin. Fördela den till rätt ställe typ.

Men till veckan som kommer drar det igång igen. På söndag reser jag söderut och några dagar i Stockholm. Jag tänker fylla den tiden med inspiration, nätverkande, upplevelser och vänner. På torsdag styr jag mot Dalarna för att vältra mig i affärsutveckling, goda idéer, vildmark och eld.

På söndag om drygt en vecka landar jag i Åre igen och fördelar den där inhämtade energin till de platser där den ska växa och skapa utveckling. Det är ungefär så jag ser på det, den där livsstilen som många ibland kanske uppfattar som hetsig. För mig är den välgörande.

11