Hur mår du när du scrollar dina sociala medier? Känner du dig glad? Stressad? Inspirerad? Eller kanske nedstämd?

I dagens avsnitt av Träningsglädje TALKS pratar jag och Linda om hur det är att leva så stor del på internet. Vi pratar om hur det är att lägga upp innehåll för andra utifrån rollen som ”influencer” – och hur vi själva upplever våra flöden.

Vi pratar om bekräftelse. Vad är det som får oss att lägga upp så mycket bilder på oss själva? Och hur gör vi för att hålla oss över ytan när vi matas av perfekta bilder på perfekta människor och deras perfekta liv.

Just psykisk hälsa är fortfarande något vi pratar alldeles för lite om, tycker jag. Därför uppskattade jag väldigt mycket att inleda podavsnittet med Kalle Brännström på Svenska Spel som delar med sig av sina erfarenheter från att må dåligt psykiskt. Hur inser man när man borde göra något åt hur man mår? Och hur blir man frisk igen?

Du hittar avsnittet genom att söka på Träningsglädje TALKS i din podcastapp eller på Spotify. Eller lyssna på podden här!

Under hela 2018 är Svenska Spel med som podsponsor. Svenska Spel är sveriges största idrottssponsor och här jobbar ungefär 700 människor i både Stockholm och Visby. En hel del på Svenska spel handlar om sport – även bakom kulisserna. Under året kommer jag att träffa några av #svenskaspelarna för att prata om hälsa på olika sätt. Just nu söker Svenska Spel fler medarbetare. Gå in på karriar.svenskaspel.se för att hitta nya utmaningar!

Här kan du läsa om det tredje avsnittet

Här kan du läsa om det andra avsnittet

Här kan du läsa om det första avsnittet

7

I samarbete med Svenska Spel